Selge din bilen?

La oss gjøre jobben for en enkel og ryddig prosess.

Visste du at direktesalg mellom bileiere gir kjøper to års reklamasjonsrett? La oss bistå deg med salget av din bil for en lettvint og praktisk prosess hvor du sparer både tid og penger. Vi tilbyr både kommisjonssalg og kontantsalg, alt etter hva som passer deg og din situasjon. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!

Kommisjonssalg

Ved kommisjonssalg tar vi et fast honorar i forbindelse med salget som avtales på forhånd i en kommisjonsavtale.

Når bilen er solgt/overlevert ny eier utbetales resterende oppgjør til kunde etter fratrekk for avtalt honorar.

Registeringsomkostninger, annonsering og klargjøring trekkes fra i tillegg til honorar. Motorpool Handel AS står som selger i kontrakten. Bilen selges med garanti og eventuelle reklamasjoner blir belastet Motorpool. Skulle eier ønske å trekke bilen for salg blir eier fakturert for de evt foreløpige utleggene Motorpool Handel AS har hatt.

Alle biler må takseres på vårt verksted før de innleveres for salg. Eier forplikter seg videre til å opplyse om alle eventuelle feil og mangler.

Vi kjøper bilen din

Vi kjøpet og overtar alt ansvar for bilen, slik eier fristilles. En lettvint og praktisk løsning som sikrer nattesøvnen.

Ved kjøp av bil direkte fra eier er naturligvis prisen under markedspris. Husk at ved salg mellom private har kjøper hele 2års reklamasjonsrett etter kjøp! Vi forbeholder oss retten til å selektere alle kjøp og alle kjøpsvurderinger må avklares med oss i forkant, før taksering/visning av bil.