JAGUAR

JAGUAR XF

Høy kvalitet til lav pris

Jaguar XF sedan ser sportslig ytelse og design, og høyner med imponerende teknologi og lavt drivstofforbruk. Kombinert byr dette på en enestående kjøreglede.

Prøvekjør den i dag!

Visste du at Jaguar XF også finnes som stasjonsvogn? Les om XF Sportbrake her.

DYNAMISK OG ØKONOMISK

Jaguar XF er ikledd en sterk, men lett aluminiumskonstruksjon, som gjør sedanen til den letteste i sin klasse. I tillegg får du velge mellom et bredt utvalg motorer, inkludert varianter med nyskapende Ingenium-teknologi. Kombinert gir dette deg en rå kjøreopplevelse med lave driftskostnader og utslipp.

Under panseret kan du blant annet plassere en 2,0 liters Ingenium turbo dieselmotor med enten 163 hk, 180 hk eller 240 hk. Med et drivstofforbruk fra 0,4 l/mil og et rekordlavt CO2-utslipp fra 104 g/km får du knallgod ytelse kombinert med grønn samvittighet.

Er du sulten på mer, kan du boltre deg i en 3.0 liters V6 Twin Turbo dieselmotor med 300 hk og 700Nm, som tar deg fra 0-100 km/t på 6,2 sekunder.

Av bensinversjoner får du en 2.0 liters Ingenium turbo med 200 hk, 250 hk eller 300 hk, eller velg en 3.0 liters V6 med 380 hk. Sistnevnte har en akselerasjon på 0-100km/t på utrolige 5,3 sekunder og toppfart på 250 km/t.

LUKSURIØS KOMFORT

Innvendig finner du eksklusive skinnseter du kun får i en Jaguar, og luksuriøse materialer og tilpasninger er noe som går igjen i hele kupeen.

Med blant annet stemningslys, god takhøyde, og panoramisk takvindu, tilbyr Jaguar XF en utsøkt atmosfære, generøs romfølelse og optimale lysforhold.

Et bagasjerom på 540 liter gir deg tilstrekkelig plass, og nedfellbare bakseter gjør at du kan øke kapasiteten til det tredobbelte.

HØYTEKNOLOGISKE SYSTEMER

Et bredt spekter innovative teknologier gjør Jaguar XF til en intuitiv, underholdende og sikker bil. Her får du et sømløst integrert økosystem av intelligente styringsassistenter, lydsystemer og multimediateknologi.

Med et bredt spekter styringssystemer hjelper XF deg med å overvåke og analysere trafikkbildet, og assisterer deg for å optimalisere kjøringen.

Et innovativt Head-up Display med laserteknologi sikrer at informasjon om fart, navigasjon og andre viktige opplysninger projiseres på frontruten. Videre varsler XF deg om potensielle hindringer, og tilpasser fart og veiplassering for sikker kjøring.

Inkludert er også en 8” berøringsskjerm som gir deg fullstendig og intuitiv kontroll over en rekke funksjoner, deriblant navigasjons- og multimediasenter. Du kan også enkelt monitorere eller interagere med bilen ved å koble til smarttelefonen din.

PRIS PÅ JAGUAR XF

Jaguar XF er tilgjengelig i fire versjoner.

  • Jaguar Prestige får du fra 596 900 kr.
  • Jaguar R-sport får du fra 607 900 kr.
  • Jaguar Portfolio får du fra 625 900 kr
  • Jaguar S får du fra 961 900 kr.

Prisen vil variere etter hva slags type motor og tilbehør du velger. I alle tilfeller kan du være trygg på at du får en bil i verdensklasse.

TEST JAGUAR XF SELV

Dette er bare starten på hva Jaguar XF sedan har å by på. Ønsker du å teste den selv? Fyll ut skjemaet for prøvekjøring, eller ta kontakt med oss.