Range Rover

Ny Range Rover

en tidløs klassiker i moderne forpakning

Siden 1948 har Range Rover vært kjent som bilen som kommer frem over alt – og siden 1970 har Range Rover også vært en bil i luksusklassen, med ikonisk elegant utseende.

Denne komfortable SUVen er en responsiv bil med utmerkede kjøreegenskaper, designet for å håndtere alt fra de mest krevende terreng, til byens daglige rushtrafikk.

 

Pris og modeller

Nye Range Rover kommer i fire ulike modeller, fra Range Rover HSE og Vouge, til Autobiography og toppmodellen SVAutobiography.

Alle modellene er stappfulle av toppmoderne utstyr, og designet bærer det luksuriøse preget som kommer med en Range Rover.

Toppmodellen SVAutobiography kommer med den største motoren, en 5.0L V8 Supercharged 565hk bensinmotor, designet av Land Rover SVO (Special Vehicle Operations).

Prisen for grunnmodellen HSE starter på 1.428.900,-.

Se alle modellene og prisliste nederst på siden.

Motor og ytelse

Fra en 3.0L TDV6 dieselmotor med 258hk, og 3.0L V6 Supercharged bensinmotor med 340hk, til toppmodellenes 5.0L V8 Supercharged bensinmotor med 525hk.

Range Rover modeller kommer alle med høyytelsesmotorer, som gir en autentisk kjøreopplevelse og stålkontroll uansett føre.

Se alle modellene i brosjyren under.

Range Rover Long Wheelbase

Unikt for Range Rover modellene er at du kan velge mellom normal og long wheelbase. På Long Wheelbase modellen er bilen hele 200mm lenger, som gir 186 mm lenger gulvflate inne i bilen.

Den ekstra gulvflaten gir bedre plass for passasjerer og bagasje, i tillegg til mer fleksibel lagring.

Tilgjengelig som Plug-In Hybrid

Range Rover er også tilgjengelig som Plug-In Hybrid. Les mer om Range Rover Plug-In hybrid her.

Prøvekjør nye Range Rover i dag

Du er velkommen til å prøvekjøre nye Range Rover hos Motorpool i dag. Bestill prøvekjøring enkelt via skjemaet under, eller ved å kontakte oss direkte.