Range Rover

Range Rover Sport

Kompromissløs ytelse

Range Rover Sport er konstruert helt uten kompromisser. Uovertrufne, dynamiske terrengegenskaper kombinert med et moderne og muskuløst design byr på optimal ytelse og en altoppslukende kjøreopplevelse.

Atletisk kropp, moderne silhuett, og en kraftig, dramatisk grill – bare synet av Range Rover Sport forteller deg at dette er en kompromissløs bil.

Range Rover Sport er ikledd en lett aluminiumskonstruksjon og spekket med rå muskelkraft og intelligente styringssystemer. Sammen bidrar dette til en ekstraordinær kjøreopplevelse preget av smidighet, presisjon og dynamisk respons.

 

Overlegen muskelkraft og kjøreglede

 

Range Rover Sport er den automobile ekvivalenten til Marit Bjørgen og Usain Bolt sitt hypotetiske avkom, og du kan rett og slett ikke trå feil når det gjelder valg av motor. I alle tilfeller får du blant annet nyte permanent firehjulstrekk og den nye ingenium-teknologien, som sørger for maksimal ytelse, solid veigrep, og enestående kjøreglede.

Den kraftigste motoren finner du i Range Rover Sport SVR. Her får du servert overlegen råskap med en 5 liters V8 bensinmotor, som leverer imponerende 575 hk og 700 Nm. I tillegg finnes det et bredt spekter av både bensin- og dieselmotorer som leverer mer beskjedne, men svært tilfredsstillende resultater.

Til tross for den rå muskelkraften klarer Range Rover Sport å begrense sine økologiske fotavtrykk. Det laveste CO2-utslippet finner vi hos en 2 liters dieselmotor, som klarer å presse miljøbelastningen helt ned til 151 g/km. Likevel tilfredsstiller motoren de aller fleste behov med 240 hk og 500 Nm.

For den aller mest miljøbevisste, kan vi glede deg med at Range Rover Sport også er tilgjengelig som Plug-In Hybrid.

 

Høy komfort og smarte løsninger gjør langkjøring til en lek

 

Ikke bare leverer Range Rover Sport til stående applaus på veien, den imponerer også på sikkerhet, komfort og plassutnyttelse.

Range Rover Sports har presset seg til det ytterste for å gjøre kjøringen så komfortabel som mulig. Uovertrufne terrengegenskaper gjør ulendt terreng til barnemat, og du må legge inn en formidabel innsats for å virkelig kunne nyttegjøre deg bilens fulle potensiale.

Fem ulike terreng-innstillinger gjør at bilen tilpasser seg alle typer forhold og gjør kjøringen trygg og behagelig, selv i de mest ugjestmilde omgivelser. I tillegg gjør en solid bakkeklaring at du enkelt kan forsere oversvømmelser eller lignende opp til 850mm.

Inne i kupeen er hver centimeter ikledd luksuriøse materialer og smarte løsninger som maksimerer kjøreopplevelsen. Blant annet kan du få en kjøleboks i midtkonsollen, som holder drikken kald på lange turer.

Også plassutnyttelsen forteller deg at dette er en bil som skal nytes til det maksimale. Range Rover Sport har en svært generøst bagasjerom på 780 liter, som rommer alt du skulle trenge både til hverdags og ferieturer. Legger du i tillegg ned 60:40 baksetene får du hele 1.686 liter til din disposisjon.

 

Tekniske egenskaper og assistentsystemer

 

Avanserte, men intuitive systemer bidrar til økt sikkerhet og underholdning på veien. To 10” berøringsskjermer informerer deg om trafikk og hvor du skal, samtidig som du kan utforske det omfattende multimedia-senteret.

Integrert Head-Up Display prosjekterer nøkkelinformasjon som fart og navigasjon direkte på frontruten. Range Rover Sport har i tillegg talegjenkjenning som gjør at du kan beordre bilen til å eksempelvis skifte radiokanal eller ringe. Kombinert muliggjør disse funksjonene til at du alltid kan ha øynene på veien.

Range Rover Sport er også spekket med intelligente kjøreassistenter som bidrar til høy sikkerhet og trygg kjøring. Emergency Braking og Lane Departure Warning varsler deg dersom du står i fare for å krasje eller ubevisst bevege deg utenfor kjørebanen.

I tillegg kan du velge blant en rekke avanserte funksjoner som registrerer og varsler deg om trafikanter i blindsonen, analyserer fartsskilt og tilpasser farten din, samt gjør selv den trangeste lukeparkering til en lek.

 

Prisliste for Range Rover Sport

 

  • Range Rover Sport SE får du fra kr. 1.176.900
  • Range Rover Sport HSE får du fra kr. 1.236.900
  • Range Rover Sport Autobiography får du fra kr. 1.437.900
  • Range Rover Sport SVR får du fra kr. 2.237.900

Ønsker du å oppleve eller vite mer om Range Rover Sport? Fyll ut skjema for prøvekjøring, eller ta kontakt med oss i dag.