Range Rover

Range Rover Hybrid

Møt Range Rover Plug-In Hybrid

Range Rover har alltid vært assosiert med øverste hylle. Og fjerde generasjon av verdens beste luksus-SUV er i dag like rundt hjørnet – som hybrid.

Med Range Rover Plug-In Hybrid får du en bil spekket med innovativ teknologi og økt komfort, som med en ekstraordinær følelse av kvalitet tar deg dit du skal og et langt steg inn i fremtiden.

Nye Range Rover Hybrid er her

Range Rover Plug-In Hybrid er designet og konstruert for en verden med et stadig mer bevisst forhold til CO2-utslipp. PHEV-modellen er Range Rovers første hybrid noensinne og gir en dynamisk kjøreopplevelse med den velkjente og eksepsjonelle Range Rover-følelsen både på veien og off-road.

Som den mest stillegående Range Roveren noensinne, leverer Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) en så og si lydløs kjøreopplevelse i elektrisk modus. PHEV sørger for en sømløs overgang mellom bensin- og elektrisk motor, noe som gir en optimalisert følelse av ro inne i bilens luksuriøse kupé.

Fronten er utstyrt med intelligente Pixel-laser LED hovedlys og en oppgradert frontgrill, og den nye støtfangeren foran gir bilen en mer aggressiv profil. Den nye PHEV-modellen inkluderer også tilgang til den 7 kW innebygde laderen, skjult bak Land Rover-logoen ved frontgrillen.

Hele 51 elektriske km

Med fulladet bil vil du i elektrisk modus kunne ta deg hele 51 km. På lengre avstander jobber bensin- og elmotoren sammen uten å gi et høyere CO2-utslipp enn 64 g/100 km. Samtidig som dette reduserer miljøpåvirkningen, sikrer motorsamarbeidet også økt drivstoffbesparelse.

Range Rover Hybrid leverer bærekraftig ytelse med en 300 hk (221 kW) 2,0 liter Ingenium bensinmotor og en 116 hk (85 kW) elmotor. Fra kraft og ren kjøreglede til drivstofføkonomi og raffinement, finnes det en rekke motorer tilgjengelig for Range Rover Hybrid. Hver av dem optimalisert for spesifikke egenskaper som imøtekomme alle kjørebehov.  

Ved hurtiglading kan bilen fullades på kun 2 timer og 45 minutter med en dedikert 32 A veggboks. Med 10 A ladekabelen, som leveres som standard, kan batteriet fullades på kun 7 timer og 30 minutter.

Komfort uten kompromisser

Med en 2019 Range Rover Plug-In Hybrid kan du nyte det samme nivået av raffinert luksus som med alle andre tidligere Range Rovere, bare på et oppgradert nivå.

Materialene inne i bilen er også i en klasse for seg. Verdens beste luksus-SUV byr på en minimalistisk kupé som blander elegant og futuristisk design med et intuitivt og engasjerende grensesnitt, samt overlegen funksjonalitet.

Avansert og brukervennlige «Blade»

Uten å starte motoren, kan du med bare noen tastetrykk på mobilen din forvarme eller forkjøle kupeen før du stiger inn i kjøretøyet – en behagelig og komfortabel funksjon som kan benyttes uten at det går ut over kjørelengden i elektrisk modus.

Med InControl vil du som Range Rover Plug-In Hybrid-eier kunne se ladesteder fremhevet på din oppgitte kjørerute. Systemet beskriver også den mest effektive og korteste veien til din destinasjon. Alt oppgitt og tilgjengelig på den øvre av kupeens to 10-tommer store berøringsskjermer.

Det nye Touch Pro Duo infotainmentsystemet, kalt «Blade» av utviklerne, er også det mest avanserte infotainmentsystemet noensinne fra Jaguar Land Rover.

Pris på Range Rover Plug-In Hybrid

Startprisen på de to tilgjengelige modellene av Range Rover Plug-In Hybrid er som følger:

 

  • Si4 PHEV 404hk Vogue, fra kr 1.355.950,-
  • Si4 PHEV 404hk Autobiography, fra kr 1.504.950,-

Ønsker du å oppleve eller vite mer om Range Rover Plug-In Hybrid? Fyll ut skjemaet for prøvekjøring eller ta kontakt med oss i dag