Range Rover

Range Rover Evoque

en SUVeren opplevelse

En luksuriøs kjøreopplevelse uansett underlag. En komfortabel reise uansett kjørelengde. En bil med førsteklasses førerassistenter og tidsslukende underholdningsystemer. Er du ute etter optimal og trygg ferdsel på veien eller i naturen, setter du deg inn i en Range Rover Evoque.

Bestill prøvekjøring her

 

RÅSTERK OG ØKONOMISK KJØREYTELSE

Range Rover Evoque er utstyrt med den splitter nye og kraftige Ingenium-motoren – neste generasjons motor fra Land Rover. Den 2.0 liter store bensinmotoren er tilgjengelig enten med 240 hk eller 290 hk, med 9-trinns automat og høy ytelse som standard – en motor både kraftigere og mer effektiv, stillegående, økonomisk og miljøvennlig enn forgjengerne fra 2011.

Diesel-utgaven av Ingenium-motoren er tilgjengelig i hele fire ulike versjoner. En av dem er en ny Twin Turbo SD4 240 hk motor, også den med 9-trinns automat som standard. Motoralternativene eD4, TD4 150 og TD4 180 hk leveres på sin side med 6-trinns manuell som standard. TD4-alternativene er imidlertid også tilgjengelige med 9-trinns automat.  

Range Rover Evoque har hjuloppheng i aluminium og lett stål med avansert hydraulisk fjæringsteknologi. Dette systemet reduserer støy i kupeen og sørger for mer stabil og komfortabel kjøring på ujevnt underlag.

EKSKLUSIVT OG LUKSURIØST INTERIØR

Innsiden av din Range Rover Evoque gir deg den optimale premium-følelsen med luksuriøse detaljer, materialer og håndverk. Interiøret består blant annet av seter med nytt design. Hva gjelder design er også dørforingene og instrumentpanelet fornyet.

Enten du tar med deg flokken din på bytur eller drar av sted på lengre reiser, vil det luftige interiøret og den romslige, praktiske og komfortable plassutnyttelsen gjøre at dere vil føle dere opplagte idet dere stiger ut av bilen igjen.  

Interiørets rene og arkitektoniske linjer er komplettert av eksklusive materialer med perforert Windsor-skinn som standard på HSE Dynamic-modellen. Med modellen Range Rover Evoque HSE Dynamic kan du også velge Dynamic Plus Pack, som blant annet gir deg ultrakomfortable sportseter.

Oppbevaringsplassen i bagasjerommet til en Range Rover Evoque gir rom for store mengder last. Med oppreiste seter, er bagasjerommet på 5-dørs modellen på hele 575 liter. Coupé-modellen rommer på sin side 550 liter.

For Range Rover Evoque kan du også velge blant flere kabriolet-modeller – verdens første premium kompakte SUV-kabriolet. Dette er kabriolet-modeller som passer alle årstider, og som foruten andre luksuriøse signaturløsninger har innfellbart Z-tak som styres av en bryter på midtkonsollen, og som gjør at du kan åpne og lukke taket i hastigheter opp mot 48 km/t.  

FØRSTEKLASSES LYD OG FØRERASSISTENTER

Range Rover Evoque inneholder en rekke innovative teknologiske systemer som gir deg trygghet og underholdning fra øverste hylle. Lane Keep Assist styrer deg for eksempel forsiktig tilbake på plass i veibanen om systemet registrerer utilsiktede bevegelser ut av kjørefeltet.

Bilen er også utstyrt med systemene Adaptive Cruise Control, Blind Spot Monitor, Park Assist og Traffic Sign Recognition. Sistnevnte system registrerer veiskilt, inkludert skilt som forbikjøring forbudt eller skilt med ekstrainformasjon, som redusert hastighet grunnet våt veibane eller veiarbeid.

Ved valget av en Range Rover Evoque har du to alternativ hva gjelder In Control infotainmentsystemer: Touch eller Touch Pro. Begge alternativene leveres med InControl apper, som Spotify med tilgang til dine foretrukne spillelister og over 30 millioner sanger.

Dual View gjør at både sjåføren og passasjeren i forsetet kan se på forskjellig innhold på Range Rover Evoques 10” berøringsskjerm. Mens føreren holder seg oppdatert på trafikkbildet og veivalg ved hjelp av navigeringssystemet, kan passasjeren se film eller TV på sin side av skjermen og høre lyd fra de medfølgende digitale og trådløse hodetelefonene.

Protect-systemet, som du logger deg på med fra din smarttelefon, gjør at du blant annet kan sjekke drivstoffnivået, finne bilen på parkeringsplassen og kontrollere at du har lukket alle dører og vinduer.

Range Rover Evoque er bilen for deg som ønsker komfortable kjøreopplevelser i luksuriøse omgivelser – en premium SUV hvor sikkerhet, optimal ytelse og kjøreglede ikke overlates til tilfeldighetene.  

PRIS PÅ RANGE ROVER EVOQUE

Under ser du startprisen på de ulike modellene av Range Rover Evoque:

  • RANGE ROVER EVOQUE SE – fra kr 574 900,-
  • RANGE ROVER EVOQUE SE DYNAMIC – fra kr 620 900,-
  • RANGE ROVER EVOQUE LANDMARK EDITION – fra kr 678 900,-
  • RANGE ROVER EVOQUE HSE – fra kr 653 900,-
  • RANGE ROVER EVOQUE HSE DYNAMIC – fra kr 679 900,-
  • RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY – fra kr 822 900,-

Convertible:

  • RANGE ROVER EVOQUE SE – fra kr 794 900,-
  • RANGE ROVER EVOQUE SE DYNAMIC – fra kr 833 900,-
  • RANGE ROVER EVOQUE HSE DYNAMIC – fra kr 885 900,-

Ønsker du å bli bedre kjent med Range Rover Evoque og hva denne fantastiske SUV-en har å by på? Fyll ut skjemaet for prøvekjøring eller kontakt oss i Motorpool.