JAGUAR

NYE JAGUAR XF SPORTBRAKE

Særpreget som en Jaguar. XF Sportbrakes selvsikre design skiller seg fra konkurrentene.

Jaguar XF Sportbrake er en unik stasjonsvogn som kombinerer sportslige kjøreegenskaper med Jaguars formidable design og komfort. Her får du en romslig familiebil som leverer en rå og autentisk kjøreopplevelse.

XF Sportbrake er enda romsligere og et mer praktisk tilskudd til XF Sedan. Stasjonsvognen har en coupé-lignende profil med kraftig dynamikk. Bedre aerodynamikk, kraftig livlinje, sømløst integrert spoiler og LED baklys gjør XF Sportbrake like praktisk som den er selvsikker.

Prøvekjør den i dag.

KRAFTIG OG ØKONOMISK

XF Sportbrake drar nytte av Jaguars lette, men likevel sterke og stabile aluminiumsarkitektur. Kombinert med double-wishbone forhjulsoppheng og Integral-Link bakhjulsoppheng, oppleves Jaguar XF Sportbrake både smidig og dynamisk, med skyhøy kjørekomfort og meget gode kjøreegenskaper.

Under panseret får du valget mellom en rekke bensin- og dieselmotorer, inkludert varianter med innovativ ingenium-teknologi, stopp/start-teknologi, og regenerativ lading for optimal drivstofføkonomi.

Blant annet kan du velge en 3,0 liter V6 Supercharged bensin med 380 hk, som leverer høy ytelse og umiddelbart dreiemoment på 450 Nm. Her går du fra 0-100 på 5,3 sekunder og kan nå en toppfart på 250 km/t.

Til tross for ivrige og høykompetente drivkrefter, har XF Sportbrake et imponerende lavt forbruk. Avhengig av motor, kan drivstofforbruket bli så lavt som 0.45l/mil mens CO2-utslippene kan presses helt ned til 118 g/km.

Her får du virkelig sportsbilfølelsen inn med teskje – og det med grønn samvittighet.

LUKSURIØS OG SPORTSLIG KOMFORT

Sportsbilfølelsen er også i høyeste grad til stede inne i den romslige og elegante kupeen. Generøs takhøyde, god benplass, iøynefallende detaljer og behagelige stemningslys byr på enestående komfort, og setter et sportslig og avslappet preg på kjøreturen.

Velger du panoramatak til din XF Sportbrake, kan du la det naturlige lyset strømme inn i kupeen og skape en enda luftigere romfølelse.

Gjør den luksuriøse følelsen komplett med seter i mykt Windsor skinn med dobbeltsøm. Uansett hvilket materiale du velger, kan du være trygg på du får høy kvalitet og førsteklasses komfort i XF Sportbrake.

PRAKTISK OG INTELLIGENT

Jaguar XF Sportbrake er fullspekket med innovative førerassistenter, et omfattende multimediasenter og sømløst integrerte teknologier, som gjør at du kan senke skuldrene og nyte turen mens bilen bistår deg trygt fra A-Å.

En rekke intelligente sikkerhetssystemer registrerer faresituasjoner, blant annet ved å varsle deg dersom du beveger deg ut av ditt kjørefelt, bremse ned for å hindre eventuelle kollisjoner, og hjelpe deg med å overholde fartsgrenser.

Underholdning og navigasjon blir også en lek, med den 8” intuitive berøringsskjermen, som enkelt lar deg ta full kontroll over lyd, klimaanlegg, navigasjon, og mye mer.

I bagasjerommet har du hele 565 liter til rådighet, noe som bør være tilstrekkelig for de fleste livsstiler. Skulle du likevel ha behov for mer, kan du legge ned baksetene og la 1.675 liter med lagringsplass åpenbare seg.

Selv når din XF Sportbrake er fullastet, opprettholdes komforten og de presise kjøreegenskapene ved hjelp av den selvjusterende luftfjæringen bak. Dette systemet fyller luftfjærene for å motvirke vekten av tung last, noe som bidrar til balansert chassis og korrekt kjørehøyde.

PRIS PÅ JAGUAR XF SPORTBRAKE

Jaguar XF Sportbrake er tilgjengelig i følgende modeller.

  • Jaguar XF Sportbrake Prestige, fra kr 643 900.
  • Jaguar XF Sportbrake Portfolio, fra kr 671 900.
  • Jaguar XF Sportbrake R-Sport, fra kr 653 900.
  • Jaguar XF Sportbrake S, fra kr 999 900.

Ønsker du å finne ut mer av hva Jaguar XF Sportbrake har å by på? Bestill prøvekjøring ved å fylle ut skjemaet under, eller kontakt oss for tilbud.