JAGUAR

NYE JAGUAR XF SPORTBRAKE

Særpreget som en Jaguar. XF Sportbrakes selvsikre design skiller seg fra konkurrentene.

Nye Jaguar XF Sportbrake er en unik stasjonsvogn som kombinerer sportslig kjøreopplevelse med Jaguars design og komfort. XF Sportbrake er en romslig familiebil som leverer en autentisk kjøreopplevelse.

Prøvekjør den i dag.

PRAKTISK OG SELVSIKKER

XF Sportbrake er enda romsligere og et mer praktisk tilskudd til XF Sedan. Denne stasjonsvognen har en coupé-lignende profil med kraftig dynamikk. Bedre aerodynamikk, kraftig livlinje, sømløst integrert spoiler og LED baklys gjør XF Sportbrake like praktisk som den er selvsikker

KOMFORT OG DYNAMIKK

Med overlegen kjørekomfort og enestående sportslige egenskaper leverer XF Sportbrake en spennende kjøreopplevelse. AWD og Intelligent Driveline Dynamics som ekstrautstyr på både bensin- og dieselmodeller* gir XF Sportbrake enda bedre kjøreegenskaper under utfordrende kjøreforhold.

KJØREOPPLEVELSE OG KJØREEGENSKAPER

Jaguar XF Sportbrake er både smidig og dynamisk samtidig som kjørekomforten opprettholdes. Dette er takket være XF Sportbrakes lette, men allikevel sterke og stive aluminiumsarkitektur. Dette er den ideelle plattformen for de sofistikerte systemene double-wishbone forhjulsoppheng og Integral-Link bakhjulsoppheng, og gir XF Sportbrake sportsbilfølelsen.

SELVJUSTERENDE LUFTFJÆRING BAK*

Selv når din XF Sportbrake er fullastet, opprettholdes komforten og de presise kjøreegenskapene ved hjelp av den selvjusterende luftfjæringen bak. Dette systemet fyller luftfjærene for å motvirke vekten av tung last, noe som bidrar til balansert chassis og korrekt kjørehøyde. *Standard på Jaguar XF Sportbrake. Ikke tilgjengelig på XF Sedan

 

XF Sportbrake lanseres høsten 2017.