JAGUAR

Jaguar E-Pace

- Perfekt for byfamilien

Jaguar E-Pace er kanskje lillebror i Pace-familien, men ikke på veien. Her får du en slående kombinasjon av sportslighet, raffinert kjøreglede, praktiske systemer og løsninger. Opplev Jaguars luksuriøse kompakt-SUV!

Definerte og uavbrutte linjer strekker seg langs hele bilsiden, og understreker bilens muskuløse kropp. Samtidig gir den brede fronten, småhissige grillen og de slanke LED-frontlykter et dominant og stilsikkert uttrykk.

Jaguars nye kompakt-SUV mestrer virkelig balansegangen mellom eleganse, smidighet og sportslighet i sin utforming.

STØDIG OG RESPONSVILLIG

Det smidige og atletiske uttrykket gjenspeiles i Jaguar E-Pace sin lekne kjøredynamikk og ytelse.

Karosseriets lette, men stødige aluminiumskonstruksjon bidrar til en dynamisk og raffinert kjøreopplevelse. Samtidig fordeler et intelligent AWD-system dreiemomentet mellom akslene på et måte som fullt ut utnytter hjulenes trekkraft.

Et bredt utvalg av avanserte ingenium-motorer og 9-trinns automatgir sikrer smidig kjøring, høy ytelse og optimalt drivstofforbruk. Sistnevnte aspekt får god drahjelp av start/stopp-teknologi og smart regenerativ lading som er inkludert i alle motoralternativer.

Resultatet er solid stabilitet, optimal kjøreytelse og responsvillighet. Både bykjøring og vinterføre vil gå som en lek med denne bilen!

PRAKTISK KJØREGLEDE

Innvendig er bilen minst like praktisk og komfortabel som den er moderne og elegant. Gjennomtenkt utforming, klasseledende oppbevaringsløsninger, og eksklusive materialer gir deg følelsen av velvære, komfort og eleganse som Jaguar er så kjent for.

Til tross for sin kompakte størrelse, er kupeen romslig nok til at fem personer kan sitte behagelig, og i bagasjerommet har du opptil 577 liter tilgjengelig. Med det kan vi trygt konkludere med at E-Pace er et fabelaktig valg for byfamilien.

INNOVATIV SIKKERHET OG UNDERHOLDNING

Spekket med Jaguars høyteknologiske og brukervennlige funksjoner, kan du være trygg på at du og familien får en tur preget av sikkerhet, underholdning og uovertruffen kjøreglede.

Et 12,2” HD interaktivt førerdisplay tilgjengeliggjør både sentral kjøreinformasjon, sikkerhetsdata og underholdning. Velger du i tillegg Head-up Display, får du presentert informasjon om fart, trafikkopplysninger og mer – direkte på frontruten.

Lange kjøreturer blir en lek, med tilgang til et omfattende multimediasenter via den 10” berøringsskjermen i midtkonsollen. Med mulighet for å dele skjerm med smarttelefonen din, får hele familien en ekstra interaktiv og underholdende kjøretur.

Videre assisterer integrerte kjøringssystemer deg hele veien. Blant annet hjelper E-Pace deg med å tilpasse fart og veiplassering, gjøre deg oppmerksom på trafikanter i blindsonen, og varsler deg om du trenger pause fra kjøringen.

For ekstra trygghet under glatte forhold, kan du benytte deg av en egen cruisekontroll tilpasset lave hastigheter.

Se frem til en enklere, mer underholdene og tryggere kjøring med Jaguar E-Pace.

PRIS PÅ JAGUAR E-PACE

Jaguar E-PACE er tilgjengelig i følgende modeller.

  • Jaguar E-Pace får du fra 542 900 kr.
  • Jaguar E-Pace S får du fra 567 900 kr.
  • Jaguar E-Pace SE får du fra 701 900 kr.
  • Jaguar E-Pace HSE får du fra 766 900 kr.
  • Jaguar E-Pace R-Dynamic får du fra 543 900 kr.
  • Jaguar E-Pace R-Dynamic S får du fra 593 900 kr.
  • Jaguar E-Pace R-Dynamic SE får du fra 743 900 kr.
  • Jaguar E-Pace R-Dynamic HSE får du fra 743 900 kr.

Ønsker du å finne ut mer av hva E-PACE kan by på? Bestill prøvekjøring ved å fylle ut skjemaet under, eller kontakt oss for tilbud.