JAGUAR

JAGUAR F-PACE

En praktisk sportsbil

Jaguar F-PACE er SUV, sportsbil og familiebil i ett. Med et kraftig, dynamisk uttrykk og unik respons viser F-PACE frem sportsbilen i seg. Samtidig tilbyr F-PACE høyteknologiske og praktiske løsninger som er en innovativ SUV verdig.

Les videre for informasjon om pris, ytelse og andre aspekter verdt å vite om Jaguars sin sports-SUV.

KRAFTFULL OG DYNAMISK

Avansert aerodynamisk utforming bidrar til å redusere drivstofforbruk og CO2-utslipp, samtidig som det øker kjøreytelse og stabilitet. I tillegg tilbyr Jaguar F-PACE SUV deg et bredt utvalg høyeffektive motorer med imponerende kjøredynamikk og ytelse.

Den innovative Ingenium-teknologien går igjen i flere av motorene. Blant annet finner du Ingenium 2.0 liter 163 hk diesel, som har et drivstofforbruk på kun 0.48l/mil og CO2-utslipp på 126g/km. Ønsker du en enda kraftigere utgave, kan du velge mellom 180 hk og 240 hk med opptil 500Nm.

Av andre kraftkarer finner du 3.0 liters V6 Supercharged bensin, hvor du får valget mellom 340 hk eller 380 hk. Med en akselerasjon fra 0-100km/t på 5,5 sekunder, tilbyr motorene en eksepsjonell kjøreytelse på linje med langt større motorer.

SPORTSLIG SUV MED GOD PLASS

Innvendig er bilen minst like enestående. Det oser av sportslig eleganse kombinert med førsteklasses materialer, og en rekke tekniske finesser som optimaliserer kjøregleden og komforten.

Blant annet byr F-PACE på tilpasset stemningsbelysning for en innbydende atmosfære, og panoramatak i glass for optimale lysforhold og romfølelse.

Når vi først er inne på romslighet, bør det nevnes at Jaguar F-PACE har et baksete med benplass på nesten 95 cm. I tillegg har bilen en bagasjeromskapasitet på utrolige 650 liter som burde være mer enn nok plass for de fleste situasjoner – enten du skal ta ukeshandelen, eller ha med ski og hund på hytta.

HØYTEKNOLOGISK OG INNOVATIV

Jaguar F-PACE tilbyr et bredt utvalg av innovative og brukervennlige systemer som bidrar til økt sikkerhet og trivsel på turen.

Blant annet inkluderes et integrert multimediasystem med touchscreen, høykvalitets lydsystem, og Wi-Fi hotspot. Enkel tilkobling av din smarttelefon lar deg monitorere og interagere med bilen gjennom en egen app.

Videre kan du benytte deg av frontruteprojeksjon muliggjort av laserteknologi. Den informerer deg om fart, trafikkopplysninger, og andre viktige opplysninger, for en mer oppmerksom og oversiktlig kjøring.

Integrerte assistentsystemer overvåker trafikkbildet for deg, og justerer fart og veiplassering for optimal kjøring. Deriblant monitoreres sjåførens tilstand, og du får et varselsignal om det er behov for en pause.

I Jaguar F-PACE kombineres altså utrolig styrke med praktisk komfort, for å sikre deg optimal ytelse, sikkerhet og kjøreglede.

PRIS PÅ JAGUAR F-PACE

Jaguar F-PACE er tilgjengelig i fire versjoner.

  • Jaguar F-Pace Prestige får du fra 739 900 kr.
  • F-PACE Portfolio får du fra 775 900 kr.
  • Jaguar F-PACE R-Sport får du fra 780 900 kr.
  • Jaguar F-PACE S får du fra 1 022 900 kr.

Ønsker du å finne ut mer av hva F-PACE kan by på? Fyll ut skjemaet for prøvekjøring, eller ta kontakt med oss.