Land Rover

Land Rover Discovery 5

Alltid i sitt rette element

Land Rover Discovery har vært en klasseledende terrengbil siden den først så dagens lys i 1989. Nå er den femte og hittil beste utgaven tilgjengelig for norske veier: Discovery 5.

Pris fra 950 900,-*

Discovery 5 er en unik familiebil med mye plass

Med syv seter er Discovery 5 en bil med plass til hele familien. Med intelligent nedfelling av setene som ekstrautstyr kan du konfigurere andre og tredje seterad med brytere i bagasjerommet, på berøringsskjermen eller i en egen app.

Bagasjerom i Discovery 5

I bagasjerommet er det stor plass. Hvis du har alle syv setene oppe, rommer bagasjerommet 258 liter. Med 5 seter oppe øker plassen til 1 137 liter, og slår du ned alle fem baksetene får du hele 2 406 liters bagasjerom.

Motor og ytelse

Nå får du Discovery 5 med tre ulike motorvarianter:

  • 2,0 Sd4 Ingenium Diesel 240hk
  • 2,0l Si4 Bensin 300hk
  • 3,0l SDV6 Diesel 306hk

Alle variantene kommer med 4WD og Automatgir.

Se mer info om modellene og utstyr i brosjyren og prislisten nederst på siden.

Tilhenger

Nye Land Rover Discovery 5 kan trekke helt opp til 3500 kg, som betyr at du får med deg alt du måtte behøve og litt til – uansett om du skal til hytta eller på dynga.

Spesielle versjoner av Discovery 5

For deg som ikke trenger en syv seters familiebil har vi også Land Rover Discovery 5 varebil, en meget populær varebil i Oslo og Akershus.

I tillegg tilbyr vi den spesialdesignede All Terrain bilen Land Rover Discovery SVX. En terrengbil som er utviklet for å ta seg frem uansett hvor.

Prøvekjøring

Kontakt oss i dag for å bestille prøvekjøring av nye Discovery 5, eller andre modeller fra Jaguar, Range Rover eller Land Rover.

 

*Leveringsvilkår: Leveringsomkostninger og frakt levert Oslo, kr 9 950,- er inkludert i prisene. Årsavgift og vinterhjul kommer i tillegg.

Garantivilkår: Bilene leveres med 5 år/100 000 km nybilgaranti, 6 års garanti mot gjennomrustning, 3 års lakkgaranti og 3 års veihjelp.

Rett til endringer i priser og spesifikasjoner uten varsel forbeholdes. Forbehold om skrivefeil.