Land Rover

Land Rover Discovery Sport

Utviklet for å møte alle utfordringer.

Dramatiske linjer og en velproporsjonert, muskuløs silhuett gir et hint om kreftene som skjuler seg i Land Rover Discovery Sport. Dette er utvilsomt en bil som er utviklet for å håndtere gjørmete landeveier, snødekte fjellstrekninger, regntunge motorveier og annet ugjestmildt terreng – og det med stil.

Bestill prøvekjøring i dag!

Rå og uovertruffen kjøreglede

Land Rover Discovery Sport er testet i ekstreme forhold, og gir deg utmerket fremkommelighet uansett terreng.

Selv med de mest ydmyke motoralternativene kan du være trygg på at du får en kraftfull, kontrollert og dynamisk kjøreopplevelse utenom det vanlige.

Samtlige modeller nyttegjør seg av en lett, men stødig aluminiumskonstruksjon parret med avansert Ingenium-teknologi og intelligent AWD-system. Resultatet er overlegen kjøredynamikk, ytelse og trekkraft.

Til tross for den rå ytelsen, sørger likevel Discovery Sport for å etterlate seg minimalt med økologiske fotavtrykk, og du kan presse CO2-utslippene helt ned til 123 g/km.

Overlegen plass og komfort

De kraftige linjene og det eventyrlystne uttrykket ledes elegant videre inn i kupeen, hvor du er omringet av smarte løsninger, eksklusivt interiør og sportslige detaljer.

Komforten er også i høysetet, og som skapt for lange turer. Med en fleksibel 5 + 2 setekonfigurasjon, får du mer enn nok av både benplass og lastemuligheter.

Andre rad kan du justere frem eller tilbake med 160mm etter behov, og tilgjengeliggjøre nesten 1 meter benplass. Trenger du å frakte et flyttelass til andre siden av landet? Ikke noe problem! Her får du opptil 1,698l bagasjerom, og selv med 5 passasjerer kan du laste nesten 1000 liter.

Skulle det enda ikke være nok, kan du trekke ytterligere 2500kg på tilhengerfestet.

Land Rover Discovery Sport er virkelig utformet til å takle alle utfordringer som måtte komme – både i og utenfor bilen.

Intelligent kontroll

Komforten skal imidlertid ikke kun bero på plass, og det har produsentene virkelig hatt i bakhodet. Len deg tilbake, og la toppmoderne betjeningssystemer geleide og underholde deg hele veien.

Blant de mange teknologiske finessene, finner du Hill Descent Control og Wade Sensing, som trygt og kontrollert lar deg forsere bratte stigninger og vanndybder opptil 600mm.

Videre kan Land Rover Discovery Sport bistå deg ved å tilpasse både fart og veiplassering, gjøre deg oppmerksom på biler i blindsonen, og bremse ned ved potensielt farlige situasjoner.

Head-up Displayet prosjekterer sentral kjøreinformasjon direkte på frontruten, og gjør at du konstant kan holde øynene på veien og nyte utsikten. Når ferden er over, kan du la bilen finne ledige parkeringsplasser i nærheten og assistere deg trygt gjennom lukeparkeringen.

Med mulighet for Dual View Display i midtkonsollen, og to 8” skjermer bygd inn i hodestøttene, trenger du heller ikke bekymre deg for underholdningen. Her kan alle få viljen sin!

 

Har du lyst til å utforske mer av hva Land Rover Discovery Sport kan tilby? Bestill prøvekjøring via skjemaet under, eller kontakt oss for mer informasjon.