Nå er sportsbilen fra Jaguar tilgjengelig for flere

Nettavisene jubler – favoritten Jaguar F-Type er nå tilgjengelig for enda flere! Med en ny firesylindret toliter motor med 300hk i den rålekre sportsbilen, kommer startprisen helt ned i 778.900!

En testvinner hos nettavisene

Både Hegnar.no og Din Side er i ekstase over den nye utgaven som reduserer startprisen med 250.000,-.

Under prøvekjøringen stadfester de at den er like rask som den gamle tre-litersversjonen med 40hk mer. Toppfarten er fortsatt 260 km/t og den går fra null til hundre på bare 5,3 sekunder(!).

Det har Jaguar klart ved å redusere vekten med hele 52 kilo.

Mindre utslipp – lavere pris

Det er de reduserte CO2-utslippene (163 gr/km) som gjør det mulig å redusere utsalgsprisen så kraftig. Bensinforbruket er også kraftig redusert, med hele 16% i forhold til modellen over.

Det er en helt nyutviklet firesylindret motor som Jaguar Land Rover har utviklet over de siste årene. Denne motoren er også tilgjengelig i Jaguar F-Pace og Range Rover Velar. Motorens design gjør at den fortere blir varm fra start, slik at den reduserer forbrenningen av drivstoff tidligere i kjøringen.

Facelift på 2018 modellen

Noen mindre endringer er det på den nye 2018 modellen – som mindre endringer på lykter, grill og luftinntaket. Grunnmodellen kommer med litt mindre felger – 18-tommer standard. Ellers er har den beholdt det velkjente lekre sportsutseende vi har kjent siden den først kom på markedet i 2013.

En unik bil i Norge – bare 40 totalt

I følge artikkelen i Hegnar er det så langt bare 40 Jaguar F-Type med norske skilter, og det har vært solgt i snitt ti i året.

Jacob Moer Aanonsen, Sales Manager hos Jaguar Land Rover Norway sier til Hegnar at de forventer en økning i salget i 2018, og målet er å selge 15 stykker i år.

Er du en av dem som eier F-Type, er du en del av en eksklusiv klubb. Med totalt 2.662.000 registrerte kjøretøy i Norge*, utgjør F-Type bare én promille av hele kjøretøyparken i Norge.

Ikke tro nettavisene – prøv selv!

Du kan selvsagt prøvekjøre Jaguar F-Type hos Motorpool, og om ikke annet, drømme deg bort i denne lekre katten. Velkommen!

 

*Tall hentet fra SSB.no 09.02.18

Neste artikkel

Motorpool flytter til Billingstad – åpner 5. februar 2018