Nyhet
Range Rover

NYE RANGE ROVER SPORT OG RANGE ROVER PLUG-IN HYBRID!

Endelig er prisene klare!

Range Rover Sport

Si4 PHEV 404hk SE, fra kr 989.950,-
Si4 PHEV 404hk HSE, fra 1.042.950,-
Si4 PHEV 404hk HSE Dynamic, fra kr 1.068.950,-
Si4 PHEV 404hk Autobiograpy Dynamic, fra kr 1.181.950,-

 

Range Rover

Si4 PHEV 404hk Vogue, fra kr 1.355.950,-
Si4 PHEV 404hk Autobiography, fra kr 1.504.950,-

 

Nyeste Range Rover Sport og Range Rover er Jaguar Land Rovers første plug-in hybrider. Disse nye modellene kalt P400e, leverer bærekraftig ytelse med en 300 hk (221 kW) 2,0 liter Ingenium bensinmotor og en 116 hk (85 kW) elmotor. Bilen har en total motoreffekt på 404 hk (297 kW)[1] – tilgjengelig via et permanent 4WD-system – og akselererer fra 0-100 km/t på kun 6,7 og 6,8sekunder med en toppfart på 220 km/t. Med imponerende 640 Nm dreiemoment, kombinerer bilen dynamisk og bærekraftig ytelse med enestående kjøreegenskaper, komfort og raffinement fra Land Rover.

Takket være elmotoren har Range Rover Sport og Range Rover P400e et utslipp på kun 64 g/km i kombinert EU-syklus, og en rekkevidde på 51 km. For aller første gang kan Land Rover-kunder oppleve nullutslipp og stillegående terrengkjøring med enestående terrengegenskaper samt adgang til rushtidsoner. Ved hurtiglading kan bilen fullades på kun 2 timer og 45 minutter hjemme med en dedikert 32 A veggboks. Batteriet kan fullades på 7 timer og 30 minutter med 10 A ladekabelen for hjemmebruk som leveres som standard.

Range Rover Sport er betydelig oppgradert med blant annet et mer harmonisert og modernisert eksteriørdesign, noe som gir bilene et mer dynamisk uttrykk.

Fronten er utstyrt med intelligente Pixel-laser LED hovedlys og en oppgradert frontgrill. Den nye støtfangeren foran gir bilen en mer aggressiv profil. Den nye PHEV-modellen inkluderer også tilgang til den 7 kW innebygde laderen som er skjult bak Land Rover-logoen ved frontgrillen.

Det nye Touch Pro Duo infotainmentsystemet, kalt «Blade» av utviklerne, er det mest avanserte infotainmentsystemet noensinne fra Jaguar Land Rover. To 10” HD fargeberøringsskjermer er midtpunktet i en minimalistisk kupé som blander elegant og futuristisk design med et intuitivt og engasjerende grensesnitt samt overlegen funksjonalitet.

Innebygd konnektivitet er forbedret med opptil 14 strømuttak, inkludert et vanlig strømuttak for lading av blant annet bærbare PCer og andre enheter. Lanseringen av Jaguar Land Rover Activity Key gjør den nye Range Rover Sport enda mer praktisk ved at kunder kan låse og låse opp bilen uten en nøkkel i lommen, noe som er ideelt ved utendørsaktiviteter.

Den nye Range Rover Sport er oppgradert med flere teknologier for økt komfort og brukervennlighet:

  • elektrisk solskjerm: åpnes og lukkes via bevegelsesstyring, dvs. at man bare sveiper hånden bakover foran bakspeilet for å åpne solskjermen og forover igjen for å lukke den.
  • Advanced Tow Assist: bruker kontrastyring til å posisjonere tilhengeren nøyaktig under rygging. Føreren trenger bare å styre tilhengeren til ønsket sted ved hjelp av den roterende styreenheten for Terrain Response 2-systemet.
  • Pixel-laser LED hovedlys: avansert og intelligent teknologi som gir bedre belysning og samtidig hindrer at førere i møtende biler blir blendet.

Den nye Range Rover Sport og Range Rover er designet og utviklet av Jaguar Land Rover i Storbritannia, og vil produseres ved selskapets produksjonsanlegg i Solihull.

 

Kontakt oss i dag for bestilling av DITT eksemplar!